Translatin
De nederlandstalige pers :
BelgiŽ en Nerderland.
 
 
 
 
Frequently asked questions
 
 
Contact email
 
 
 
© Translatin 2008
   
   
Translatin traductions RetourTerug
  Translation of your website, your documents
DE NEDERLANDSTALIGE PERS
 
La presse en Belgique : journaux, revues, magazines, quotidiens BELGIË
GAZET VAN ANTWERPEN 123.000 ex. BelgiŽ, dagblad. Bestaat sinds november 1881. Heeft zich geprofileerd als een katholieke volkskrant, die heel lang is opgekomen voor de hardste Vlaamse eisen. Is bezadigder geworden en richt zich hoofdzakelijk tot de middenklasse
  DE STANDAARD 79.000 ex. BelgiŽ, dagblad. Opgericht in Brussel in 1918. De Vlaamse krant bij uitstek. Christelijk, liberaal en pluralistisch, en richt zich op de Vlaamse elite.
    De website bevat alleen het artikel van de hoofdredacteur en enkele rubrieken over vrije tijd. De reacties van de bezoekers zijn heel belangrijk, en de thema’s worden dusdanig gepresenteerd dat de lezer praktisch automatisch wordt aangezet tot het geven van zijn of haar mening.
  HET BELANG VAN LIMBURG 111.000 ex. BelgiŽ, dagblad. Opgericht in 1879. Regionale krant van katholieke signatuur. een van de eerste kranten die in meerkleurendruk verschenen. De pagina’s met streeknieuws zijn rijk gevuld en geÔllustreerd. 's Maandags vind je er een uitgebreide sportverslaggeving. De weekenduitgave is extra uitgebreid en brengt heel wat interessante katerns, die los van elkaar gelezen kunnen worden. Net als in de krant ontbreekt het op de website niet aan duidelijkheid en iedereen kan gemakkelijk vinden wat hij of zij zoekt
     
La presse en Suisse : journaux, revues, magazines, quotidiens NEDERLAND
HET FINANCIEELE DAGBLAD 47.700 ex. Nederland, dagblad. Een veel gelezen blad door iedereen uit de zakenwereld.
DE GROENE AMSTERDAMMER 18.000 ex. Nederland, weekblad. Dit weekblad van groot formaat en in kleurendruk is ontstaan in 1877. De zeer lange artikelen gaan over de politieke, economische en culturele actualiteiten. Een blad van linkse signatuur.
THE NETHERLANDER 44.500 ex. Nederland, weekblad. In het leven geroepen door "Het Financieele Dagblad" in mei 1992. Dit is het eerste Engelstalige weekblad over financiŽn en economie. Het richt zich vooral tot buitenlandse zakenmensen.
NRC HANDELSBLAD 276.000 ex. Nederland, dagblad. Een blad met een uitgesproken liberale traditie dat beschouwd kan worden als referentieblad door de zeer afgelijnde keuze van de inhoud. De site van het "NRC" die door een ploeg van zeven mensen wordt beheerd, getuigt van een goed evenwicht tussen de berichtgeving die is overgenomen uit de gedrukte versie en de artikelen die speciaal zijn geschreven voor de elektronische versie. Op de homepage ontdekt u al de zeer evenwichtige en goed gestructureerde layout waardoor u zonder enige moeite de gezochte rubrieken terug kunt vinden.
  DE TELEGRAAF 800.000 ex. Nederland, dagblad. Dit blad werd in 1890 opgericht. Het komt duidelijk op de eerste plaats wat de oplage betreft. Het richt zich vooral tot de middenklasse en kent een brede verspreiding in het buitenland. Op politiek vlak blijft het meestal neutraal, maar het weet de aandacht te trekken door in het oog springende titels en een uitgesproken voorliefde voor de roddels uit de showbusiness.
  DE VOLKSKRANT 372.000 ex. Nederland, dagblad. Dit blad werd in 1919 opgericht. Gedurende vijftig jaar was het militant katholiek. Sinds 1965 is het hiervan afgestapt en wordt het vooral gewaardeerd door welopgevoede jonge Amsterdammers. De site werd in mei 1996 als experiment opgestart. De huidige vorm kan beschouwd worden als een voorbeeld van grafische perfectie, hoewel het enige tijd duurt voordat hij geladen is. De internet-site werd speciaal ontworpen om aan de wensen van de lezers tegemoet te komen.
     
Translatin traductions RetourTerug
© Translatin 2008. De nederlandstalige pers : BelgiŽ en Nerderland.